Fotos Bursalen 2004

Pagina A - Pagina B - Pagina C - Pagina D - Pagina E

Afgelopen maandag 2 augustus 2004 werden de arubaanse bursalen weer grootschalig opgevangen door, o.a. leden van het Arubahuis, de opvang commissie en vele vertegenwoordigers van de media. Lew for di Cas was er om een reportage te maken, Frame Television was uiteraard ook aanwezig. Tevens een groot aantal fotografen van verschillnde websites. Den e sauce.com, Sucu-sucu.com, Movishon.com, Spiceland Entertainment, Arubastation en last but not least wijzelf van de Arubadag Website waren aanwezig om zodoende onze bezoekers een fotografische indruk te geven van de aankomst van de bursalen.

Het was lang wachten, maar het geduld van de familieleden, kennissen en vrienden werd uiteindelijk beloond toen de studenten 1 voor 1,beladen met koffers, door de poort aankwamen. Blijdschap en vreugde, maar ook vermoeidheid waren soms duidelijk af te lezen van de gezichten van de bursalen. Buiten werden ze gedirigeerd naar de gereedstaande bussen.

Wij van Arubadag Website wensen de bursalen veel succes toe met hun studie in Nederland. Jullie zijn de toekomst van Aruba, maak er wat moois van, zodat jullie je opgedane kennis mogen omzetten voor de vooruitgang van ons mooi eilandje Aruba.

Succes, en geniet van de onderstaande foto reportages.

Fotos Bursalen 2004

Pagina A - Pagina B - Pagina C - Pagina D - Pagina E