.
Pa lesa e version aki na papiamento: Klik Aki
.

Vraag:
1. Ik heb er geen behoefte aan om de radio te beluisteren. Hoe zet ik het uit?
Antwoord: Met rechtermuis klikken op de radio en kiezen uit "Afspelen/onderbreken" of "Stoppen".

2. Wat voor nieuws kan ik hierop verwachten?
Antwoord: Voorlopig kunt u hier in het onderdeel Noticia REGULAR slechts nieuws lezen dat ik zelf verslagen heb in mijn hoedanigheid als freelance fotograaf/journalist. Dit houdt in dat wat betreft het nieuws van Aruba, het niet altijd "up to date" zal zijn.

3. Ik heb een nieuwswaardig informatie en of een foto van een recente gebeurtenis, kan ik dat naar de website opsturen en hoe doe ik dat?
Antwoord: Elk nieuws en alle fotos zijn uiteraard welkom. Wij bepalen echter of wij het zullen plaatsen dan wel weigeren, zonder enige opgaaf van reden. Hiervoor verwijs ik u naar onze voorwaarden. Nieuws en of fotos kunnen opgestuurd worden naar het volgende email adres:
skinadinoticia@gmail.com

4. Waarom worden er meerdere talen gebruikt op de website ipv 1 taal?
Antwoord: Bij gebrek aan tijd en mankracht zijn wij helaas genoodzaakt om de artikelen in de oorsponkelijke taal te plaatsen zonder het te vertalen. Gezien het feit dat de meeste Arubanen op zijn minst 4 talen beheersen en de tijd dringend is wat betreft de informatie die we als alternatieve nieuws website naar buiten brengen, hebben wij besloten om artikelen te plaatsen zoals het is geschreven in de oorspronkelijke taal.

.
.
Pa lesa e version aki na papiamento: Klik Aki