Terug
Tennis Challenge 2009
.

Kenrick Wong (Aruba) en Gary Hollander (Curacao) zijn de kampioenen van de dubbels

De winnaars van ArubaStation Tennis Challenge 2009 zijn bekend. Het toernooi dat voor de 7e keer werd gehouden, vond plaats in Tennis & Squash Center Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn op 31 mei 2009. Studenten van Nederlandse, Arubaanse en Antilliaanse oorsprong deden er aan mee. Het toernooi duurde van 11:00 tot 20:00. Zowel deelnemers als bezoekers kregen van de organisatie de typische Arubaanse/Antilliaanse Johny Cake toegediend.

In de vrouwenfinale bleek Lieke Veerman (Ned) te sterk te zijn voor Maartje Veerman (Ned) die als runner-up eindigde. De score werd 6-3/6-3.

De heren finale ging tussen Maikel Ninaber (Aruba) en Henry Schut (Ned).
Met een eindscore van 6-0/6-1 schreef Maikel Ninaber de titel ATC2009 op zijn naam. Brons was voor Paul Jansen die in de halve finale Jason Noordstar versloeg met de score 7-5/4-6/3-6.
De dubbelspeltitel ging naar het duo Gary Hollander/Kenrick Wong die in de dubbel finale het duo Anton van Blijswijk/Jermin Bell met 6-0/6-3 versloegen.

Aan het einde bedankte organisator Addonsito Croes een aantal personen en instanties die dit jaar het toernooi hebben gesteund: Dr. Mito Croes (CDA-11), Drs. Paul Croes (AVP), Dhr. Frido Croes (Kabinet van Aruba), Erin Croes (MagicFM Aruba), Dennis Geerman (Vision Magazine), Erna Diaz (CAR-Rotterdam) en Stephen Garcia (Infect). Om aan het toernooi een multicultureel tintje te geven, besloot Addonsito 7 jaar geleden iedereen die een band heeft met de Antillen of Aruba mee te laten doen. Een manier om culturen tot elkaar te laten komen is sport. Tennis is een top sport die levendig gehouden moet worden!
Maikel Ninaber (Aruba) is student Technische Informatica in Arnhem en Lieke Veerman (Ned) studeert Toerisme in Leiden. Een grote PABIEN aan onze winnaars!

.
.
.
.
.
.
.
.
Terug