29 Augustus 2009  
Debt Slave  
Prepare for the real economic collapse! There is mounting evidence that more, and more People are being sucked under by this deliberate collapse. We are continually fed MSM stories which bare no real merit. I'll keep it short. Watch the video; learn to think outside of the box, and always remember there is a way.

Bekijk Video: KLIK HIER
.

 
6 Augustus 2009  
Meer ontslagen aangekondigd in VS  
Amerikaanse werkgevers hebben in juli voor het eerst in zes maanden weer meer ontslagen aangekondigd dan de maand ervoor. Het totaal aantal aangekondigde ontslagen steeg met 31 procent tot 97.373 vergeleken met juni.

Lees verder : KLIK HIER
.

 
17 Juni 2009  
Rusland en China willen af van dollar  
Rusland en China willen bij hun onderlinge handel vooral gebruik gaan maken van hun eigen munteenheden en dus afrekenen in roebels en yuans in plaats van Amerikaanse dollars.

Lees verder : KLIK HIER
.

 
15 Juni 2009
Video
Winkels in VS beginnen goud en zilver te accepteren als betaalmiddel
Sommige winkels in de VS beginnen rekening te houden met de toekomstige en onvermijdelijke val van de dollar en het ontstaan van hyperinflatie, en zijn daarom begonnen met het accepteren van gouden en zilveren munten als betaalmiddel. In het bijgaande YouTube filmpje laat een man, 'George', als bewijs zien hoe hij bij de lokale supermarkt in Los Angeles voor ruim $ 19 dollar aan voedsel (e.d.) koopt, en betaalt met slechts een paar zilveren dubbeltjes.

Lees verder : KLIK HIER
.

 
10 Juni 2009
Video
Bankroet Californië dreigt heel Amerika mee te sleuren

We berichtten er al vaker over, maar nu dreigt het daadwerkelijk te gaan gebeuren: het faillissement van de Amerikaanse staat Californië. Gouverneur Arnold Schwarzenegger heeft, in een wanhopige poging het tij te keren, gisteren opdracht gegeven om alle staatsbetalingen -van kantoorruimte tot simpele pennen- stop te zetten.

Lees verder : KLIK HIER
.

 
2 Juni 2009
Video
Chinezen waarschuwen voor dreigende dollarcrisis


Het extreem ruime monetaire en begrotingsbeleid van de Amerikaanse overheid en de Federal Reserve vormt een groot risico voor de mondiale financiële stabiliteit. China, dat $ 760 mrd aan Amerikaanse staatsleningen bezit, waarschuwt voor een dollarcrisis.

Lees verder : KLIK HIER
.

 
2 Juni 2009  
Slaap kindje slaap....
.
Zowel het Internationaal Monetair Fonds als de Verenigde Naties willen de dollar vervangen door een nieuw betalingssysteem. Volgens www.prisonplanet.com, is het een vrij definitieve stap naar een nieuwe wereldorde.

Lees verder : KLIK HIER
.

 
26 Mei 2009
Kredietcrisis VS erger


Met de stijgende werkloosheid in de Verenigde Staten gaat ook de kredietcrisis een nieuwe fase in. In toenemende mate komen huizenbezitters die tot voor kort kredietwaardig waren, in de problemen doordat ze hun werk hebben verloren.

Lees verder : KLIK HIER
.
 
15 Mei 2009
Schuldenlast VS onhoudbaar


De Amerikaanse president Barack Obama verklaarde gisteren dat de schuldenlast van de VS, inclusief het torenhoge begrotingstekort, onhoudbaar is. 'We kunnen niet doorgaan met geld lenen van China of andere landen. We moeten rente over die schuld betalen en dat betekent, dat we onze kinderen in de toekomst opzadelen met meer en meer schuld.'

Lees verder : KLIK HIER
.