Oranjestad, Aruba
Afgelopen vrijdag, 16 november, was de officiële start van de "Christmas Season" bij de wel zeer druk bezochte Shopping Mall; "Paseo Herencia". Het bekende TV programma van ATV Canal 15, "E Regalo" was aanwezig om een live verslag uit te zenden. De Gaita groep "Paranda ta Nos" zorgde voor de typische Arubaanse kerstsfeer door middel van hun aanstekende Gaitas.

Het publiek was dan ook in grote getale aanwezig om alvast een voorproefje te krijgen van wat er de komende weken te wachten staat.

Om pakweg 9:20 werd de kerstboom verlicht onder de tonen van "Paranda ta Nos". Het toegestroomde publiek vermaakte zich en ondertussen werd de Marketing Manager van Paseo Herencia, mev. Ruthlene Flemming live geinterviewd door zowel Ruben Garcia alsmede door Sheraldine Mullers van het TV programma "E Regalo" van ATV Canal 15.

Al met al was het een druk bezochte happening en het is duidelijk dat Paseo Herencia keer op keer scoren met hun wekelijkse activiteiten. Wij van Arubadag.com hebben begrepen dat er de komende weken nog meer Specials gepland zijn ivm de Christmas Season.

Uiteraard hebben wij een fotografisch verslag gemaakt en hebben diverse momenten en bezoekers vastgelegd.

Wij nodigen u dan ook uit om een kijkje te nemen bij de fotos en zodoende een impressie te krijgen van deze geslaagde avond.


Voor fotos kunt op onderstaande links klikken