Meteen naar de Foto Reportage

Afgelopen vrijdag 1 december was het dan eindelijk weer zover. Bij het Party Centrum Dynamo te Rotterdam werd voor de 4e maal het Aruvision Song Festival gehouden.

Alhoewel het ditmaal niet het luxe hotel Marriott was, kon men over het enthousiasme van het aanwezige (voornamelijk arubaanse studenten) publiek niet klagen. Van heinde en verre waren de Arubanen, Antillianen en Nederlanders gekomen om hun favoriete deelnemer aan te moedigen, dan wel te genieten van een typische Arubaanse avond met Arubaans muziek en hapjes.

Ditmaal was het Aruvision Festival gewijd aan de heer Roy Oswald Lints, beter bekend onder de naam "Lord Cachete". Een pioneer in de muziekwereld van het Arubaanse Carnaval.

Voor zeker 25 jaar doet Lord Cachete dan ook mee aan de Arubaanse Roadmarch and Calypso contest. Zoals Lord Cachete het zelf al aangaf, hij mag dan weliswaar nog nooit de Crown Calypso King of Roadmarch King hebben gewonnen, maar het hart van de Arubaanse bevolking heeft hij al gewonnen.

Met veel genoegen werd hem later dan ook de "Aruvision Achievement Award 2006" overhandigd door de heer Addonsito Croes en de heer Jonathan Vieira.

De presentatie was ditmaal wederom in de handen van de heerAddonsito Croes die vergezeld werd door de charmante jongedame Darlene Falconi.

Samen waren zij de Gastheer en Gastvrouw dan dit evenement.

Ook namens de Arubadag Website een compliment voor hun schitterende uitvoering.

 

Wederom een schitterende avond georganiseerd door de heer Addonsito Croes en de heer Jonathan Vieira.

Ook ditmaal kon er slechts 1 de winnaar zijn. En dat was dit keer de heer: Sontje Henriquez vanuit Den Haag die een schitterende vertolking gaf van het populaire lied "La Camisa Negra" van de artiest Juanes.

Diverse prijzen die zijn uitgereikt deze avond

Meest populaire zanger

Internet Poll Solange Trimon
Meest populaire zanger Die avond Jasmin Tromp
Meest origineel lied Luis Wever
       
Hoofdprijzen
Tweede Finalist Amor Prohibido (Selena) Solange Trimon
Eerste Finalist Wow'i Cariño (Izaline Calister) Loufran Tromp
Winnaar 2006 La Camisa Negra (Juanes) Sontje Henriquez
.

De prijs aan de heer Sontje Henriquez werd uitgereikt door de Gevolmachtigde Minister van Aruba, zijne Excellentie, de heer Frido Croes.

Al met al een gezellige avond met ook vele gastoptredens van onder meer de winnaar van Aruvision 2005 de heer Jonathan Hoeverts, Oslin Trimon en velen anderen.

Arubadag Website was uiteraard aanwezig en heeft voor uw kijk plezier een foto reportage online gezet.

Voor een uitgebreide foto reportage kunt u HIER KLIKKEN.

Geniet van de zes foto pagina's.

www.arubadag.com