Arubastation Tennis Challenge 2006

Afgelopen zondag 7 mei 2006, was er weer een geweldig tennis toernooi gehouden in Sportpark AMSTELBORGHLAND te Amsterdam Zuidoost. Het zogeheten "Arubastation Tennis Challenge 2006"

Dit toernooi werd georganiseerd door de heer Addonsito Croes en de heer Stepan Hluchan ondersteund door o.a. Stichting S.OK.A. van mevrouw Annie Ras.

In totaal deden zo een 24 tennissers mee met dit toernooi, waaronder Arubanen, Antillianen en Nederlanders. Het was dan ook een gezellige dag voor alle deelnemers en bezoekers. De Arubadag Website was ook aanwezig en heeft enkele fotos gemaakt van dit toernooi, en tevens een paar interviews afgenomen. Wij feliciteren Adonnsito Croes met dit geweldig evenement en hopen samen met hem mee dat ook dit evenement mag uitgroeien tot een mega event waar Arubanen, Antillianen en Nederlanders tezamen een geweldige dag mogen hebben met hapjes en drankjes die normaal gesproken alleen te verkrijgen zijn op de mooie eilanden van Aruba en de Nederlandse Antillen (Curacao, Bonaire, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba).

Ook willen wij de heer Stepan Hluchan bedanken voor zijn fotografische bijdrage die de sfeer van afgelopen zondag goed weergeeft. Hieronder het persbericht zoals ontvangen door Stepan Hluchan.

Wij hebben zowel een Nederlandstalige versie als een versie in het Papiamento.

Voor Nederlands KLIK HIER
Voor Papiamento KLIK HIER