Nieuwe start voor Joran

Vandaag, dinsdag 6 september 2005, kwam vanuit het eiland Aruba de KLM vlucht 734 aan in Nederland. Een vlucht zoals er zoveel vanaf Aruba komen. Dit keer echter wat meer ophef, omdat ditmaal de heer Joran vd Sloot tezamen met zijn vader ook meekwamen. Na een, voor de familie vd Sloot, maanden durende nachtmerrie, een poging om het leven van Joran weer enigzins in gareel te krijgen.

Op Schiphol stonden leden van de pers van verschillende nederlandse media, waaronder 2 televisie crews van SBS 6 en RTL 4, en tevens een aantal fotografen, waaronder die van de Telegraaf. Ook de Arubadag Website was aanwezig een heeft de aankomst van Joran vastgelegd middels een paar fotos.

Joran maakte een ietwat vermoeide doch rustige indruk. Zijn antwoorden aan de nederlandse pers werden rustig gegeven. Voor een ogenblik stond hij de nederlandse pers te woord en vervolgde toen zijn weg. De Arubadag Website wenst Joran sterkte en hoopt dat hij zijn rust hier kan vinden. Dat de waarheid uiteindelijk mag zegevieren.001

002

003

004

005

006

007

008

009

010

011
www.arubadag.com