Bursalen 2005 welkom in Nederland

Arubadag Website was voor u aanwezig 1 augustus 2005 op Schiphol om de studenten vanuit Aruba te verwelkomen. Ook dit jaar weer vele studenten die met een studie-beurs naar Nederland komen om hun studie voort te zetten en met de mogelijkheid om in de nabije toekomst Aruba te voorzien van hoog opgeleide mensen.

Dit jaar was het aantal studenten echter beduidend minder dan voorgaand jaar, zo rond de 140 studenten zetten ook dit jaar hun voeten op nederlandse bodem. Op moment van het binnentreden van de aankomst hal is de spanning en verwachting, maar ook de vermoeidheid van de lange vlucht, duidelijk af te lezen van de gezichten van de studenten. Ook aan de veiligheid op Schiphol hoefde men niet te twijfelen. Agenten van de Koninklijke Marechaussee hielden overal rond Schiphol een oogje in het zeil.

Een pluimpje gaat hierbij naar het Arubahuis, die ditmaal zorgde voor een snellere afhandeling van het vervoeren van studenten dan voorgaande jaren. Dit had echter wel als gevolg dat uw Arubadag Website fotograaf minder fotos kon maken dan voorgande jaren. Maar niet getreurd. Er zijn genoeg fotos gemaakt en u kunt ze beneden aan de pagina bekijken middels het button menu.

Aan onze arubaanse bursalen, een hartelijk welkom in koud kikkerland. Bon bini!!

Veel succes met jullie studie namens de Arubadag Website.
Klik op onderstaande buttons om de fotos te bekijken
Fotos 1
Fotos 2
Fotos 3
Fotos 4